I. LIVRAREA

Livrarea se realizeaza pe raza localitatii Ploiesti si afara localitatii Ploiesti, in urmatoarele zone:

  • Paulesti,
  • Blejoi,
  • Strejnic.

Livrarile se fac zilnic, intre orele 12:00 si 20:00 .

Timpul estimativ de livrare a comenzii este de 40 de minute in Ploiesti si 60 de minute in afara localitatii Ploiesti, in zonele mentionate.

Livrare gratuita la comenzile ce depasesc suma de minim 75 lei in Ploiesti, respectiv 100 lei in afara localitatii Ploiesti.

II. PLATA: RAMBURS SAU ONLINE CU CARDUL

Plata online cu cardul bancar se efectueaza in conditii de maxima siguranta prin intermediul Plati Online si, in mod exclusiv, pe serverele acestui operator de plati. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise de catre Visa, Classic si Electron, si de catre Mastercard, inclusiv Maestro daca au cod CVV2 sau CVC2. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru aceasta metoda de plata, iar platile pot fi identificate pe extrasul tau de cont cu ajutorul prefixului doner-house. Indiferent de valuta pe care o ai in contul bancar, platile se vor face in RON, la cursul de schimb al bancii tale. Siguranta datelor tale bancare este garantata de faptul ca Plati Online nu stocheaza aceste date, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare.

Platile online efectuate cu cardul bancar nu sunt acceptate pentru a fi direct anulate. In vederea restituirii sumelor platite, se aplica prevederile politicii de retur si schimb.